Из дневника на фейсбук активиста

antikomunist1.Понеделник – Мило дневниче, днес е трети март. Долен русофилски празник, който аз категорично бойкотирам. С приятели сме решили да направим мълчаливо шествие до лафката в Люлин 4 и да призовем всички в квартала да бойкотират магазин „Берьозка“, който трови българите с руски стоки!
Даже си представих каква ли реч би дръпнал Манол Глишев – „Руските магазини не са никакви руски магазини! Смърт на комунизма! Свобода и автономност на Люлин 4!“.
Отивам да се облека и да си закрия телефонната карта от Виваком.
2. Вторник – сутринта пуснах телевизора. Ужас! Даваха песен на Лили Иванова! Какво е това? Какви са тези певици, които носят носталгия по комунизма!
Изключих телевизора и за разтуха написах над 40 статуса в подкрепа на свободна и независима Украйна!
3. Сряда – Путин няма да напада Крим! Ето, нашата солидарност успя! Ние, хората от гражданското общество с общи усилия стреснахме Путин и той се изплаши! Вдъхновен съм! Дали да не се пробвам да изгоня продавачката в бакалията под блока ми, ангажирайки протестната мисъл на Фейсбук. Тая продавачка е тъпа КОМОНИЗДКА, сигурен съм. Оня ден ми препоръча водка! Русофилка долна! СМЪРД за КОМОНИЗДИДЕ!!!!
4. Четвъртък – Днес разбрах, че Вигенин се срещнал с новото правителство на Украйна! Ужас! Значи и опозицията там е съставена от КОМОНИЗДИ!!! Веднага си пуснах едно парче на Стоян Михалев, изпих 3 диазепама и излязох, за да присъствам на едно шествие на реститутите – импресионисти в центъра.
5. Петък – мразя петък! В петък преди 10 ноември българската телевизия излъчваше новини на руски! За това винаги в петък бойкотирам медиите. В тоя ред на мисли ще ви помоля, скъпи съратници от гражданското общество – моля ви, преразкажете ми какво стана в 76 серия на „Огледален свят“, защото аз на тоя КОМОНИЗДИЧЕСКИ ден телевизия не гледам!!!
6. Събота – 8 март! Долен КОМОНИЗДИЧЕСКИ празник! Ужасен съм, не, в шок съм. Дори дами от крайната десница си честитят тоя мръсен, долен ленински празник!
Опитах се да кажа на жена ми, че няма да и честитя и тя ме наказа, като ми сготви котлет по московски…
Каква е тая комунистическа храна! Не мога повече! Отивам да протестирам срещу Мадуро пред посолството на Венецуела
7. Неделя – Боли ме главата. Сбих се с един колега от гражданското общество. Скарахме се кой е по – голям АНТИКОМОНИЗД. Той каза, че много добре знае, че ям руска салата. Аз му отвърнах, че тая салата е френска и се казва „Оливие“. А той каза – „Да, защото във Франция има силна компартия, нали?“.
Ударих го, после той – мен! Накрая сериозно се сбихме. Добре, че на шествието бяхме 6 души, та другите четирима ни разтърваха.
Отивам да си полегна, но преди това ще тагна поне 20 КОМОНИЗДИ във Фейсбук! ДОЛУ КОМОНИЗДИДЕ!!!!