YouTube изтри профила „Революционен пламък“

През декември профилът на „Революционен пламък“ (орган на Движение „23 септември“) в уж “свободната” платформа за видеосподеляне Ютюб беше изтрит. През годините нашият екип вложи големи усилия в създаването на различни видеа с образователно, идеологическо и музикално съдържание. Каналът на Революционен пламък имаше няколкостотин последователи. Никога не сме нарушавали правилата на платформата. Към канала никога не са отправяни предупреждения и не беше посочена причина за изтриването му. Беше направено запитване към администраторите на сайта, но отговор така и не беше получен.

Приемаме изтриването на профила „Революционен пламък“ като опит за цензура от страна на YouTube и опит за скриване от обществеността на алтернативния, антисистемния, комунистическия поглед върху света.

Очевидно нашите идеи са били разпознати като заплаха от администрацията на сайта. Силата им обаче не е в профилите в различни социални мрежи, а в това, че отразяват най-точно реалния живот. Разпространението на идеите на революцията не може да бъде спряно от различни онлайн цензори. Нашето дело е право и победата ще бъде наша.

Клиповете, които бяха качени на стария профил, ще бъдат качвани периодично в новия ни профил в Ютюб Движение „23 септември“, който можете да следите ТУК. Предстои да проучим алтернативни и по-свободни платформи за видеосподеляне. Идеи за такива може да ни изпращате на имейл septemvri23@abv.bg и като съобщение във фейсбук профила Движение „23 септември“ .